Aunslev Tømrerfirma

Tømrerfirmaet CJ Montage i Kerteminde har pr. 1. januar 2017 overtaget Aunslev Tømrerfirma.

Tømrermesteren fra Kerteminde ville gerne have flere kunder i Nyborg-området, mens Aunslev-tømreren ønskede at drosle ned i arbejdstimer.

Kerteminde: Først var Claus Jørgensen bare sig selv i sit tømrerfirma, CJ Montage i Kerteminde, men så fik han pludselig vokseværk, fordi der var bud efter ham, og derfor var han nødt til at ansætte folk.

Hans kone Hanne har fundet på et slogan til firmaet, der lyder "Noget du ikke kan klare, så ringer du bare." Det vækker genklang hos folk.- Og kan jeg ikke klare det, som folk ringer om, kender jeg én, der kan, understreger Claus Jørgensen, som nu er vokset igen.

Fra 2017 overtog Claus Jørgensen Aunslev Tømrerfirma, som han har haft de sidste 8 år.

Det er win-win for både Claus Jørgensen og Martin Wildt-Andersen, for tømrermesteren i Kerteminde vil gerne have mere arbejde i Nyborg-området, og tømrermesteren i Aunslev vil gerne droppe at være selvstændig med mange arbejdstimer i ugen. Martin Wildt-Andersen er far til tre børn, og da hans kone blev forfremmet på sit arbejde, passede det bedre i familielivet, at han droslede ned på arbejdstimer.


- Mine kunder kommer ikke til at mærke nogen ændringer, lover Aunslev-tømreren.

Ring i dag på 26 85 17 96 og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Følg os på Facebook​

CJ Montage Kerteminde ApS

v/ Claus Jørgensen

CVR: ​41502045

Kontakt os

Besøg vores værksted: Strandvangen 9, ​5300 Kerteminde

Vi støtter:​