Nyt køkken til fordelagtige priser

Skal du have nyt køkken? Eller vil du bare gerne have renoveret det gamle? CJ Montage kerteminde ApS har mange års erfaring med køkkenrenovering, og står klar til at hjælpe dig. Skal du blot have udskiftet enkelte dele såsom køkkenskabe, køkkenlåger eller køkkenbordplader, kan vi også hjælpe med det.

Vi holder til i Kerteminde, men tilbyder også montering af nyt køkken i fx Odense, Otterup og Nyborg.

Modernisér køkkenet med en køkkenrenovering

Er dit køkken af ældre dato, eller ønsker du blot mere plads, er du velkommen til at kontakte os for gode råd – så du kan få den optimale køkkenløsning. Der er mange muligheder for køkkenrenovering. Du kan fx få et samtalekøkken, få en ekstra spiseplads eller få tilføjet en flot køkkenø.

Vi samarbejder med førende køkkenvirksomheder, som vi gerne henviser dig til, hvis du ikke har et bestemt køkken i tankerne. Når det kommer til opsætning af nyt køkken, rådgiver vi dig altid i løsninger, som stilmæssigt passer til resten af dit hjem.

Hvad koster et nyt køkken?

Vores priser på et helt nyt køkken eller køkkenrenovering varierer naturligvis alt efter opgavens omfang. Det indebærer fx valg af materialer og køkkenets størrelse mm. Vi kan dog garantere dig, at vi sammen finder en billig pris på et køkken, som passer til dine behov og dit budget.

Kontakt os for et tilbud på nyt køkken

Har vi vækket din drøm om at få lavet nyt køkken? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på køkkenrenovering – vi kigger naturligvis forbi dig, hvis vi skal se nærmere på mulighederne.

Vi er til at træffe på telefon: 22 59 68 20 eller e-mail: claus@cjmontage.com, så vender vi tilbage til dig lige så snart vi kan.

Følg os på Facebook​

CJ Montage Kerteminde ApS

v/ Claus Jørgensen

CVR: ​41502045

Kontakt os

Besøg vores værksted: Strandvangen 9, ​5300 Kerteminde

Vi støtter:​