Professionel udskiftning af vinduer og døre

Trænger boligen til udskiftning af vinduer eller døre? Hos CJ Montage Kerteminde ApS tilbyder vi udskiftning af vinduer efter mål i højeste kvalitet – og til gode priser. Med vores hjælp kan du spare en masse penge på varmeregningen! Vi holder til i Kerteminde, hvorfra vi hjælper kunder i bl.a. Odense, Hindsholm, Otterup og Nyborg samt resten af Fyn.

Derfor er udskiftning af vinduer og døre vigtigt

Lavenergiglas er det, som de fleste bruger til deres hjem i dag – og med god grund. For nogle år siden var det helt nyt, men da lavenergiglasset er lavet som det er, blev det hurtigt populært. Forskellen mellem almindelig termoglas og lavenergiglas er:

  • I termoglas er der almindelig luft mellem de forskellige lag glas.
  • Lavenergiglas har en gasart mellem glasset, og er spændt i en ”varm kant” – nemlig kunststof, som ikke leder kulden.

Når det kommer til udskiftning af vinduer til lavenergiglas, er vi eksperter. Ønsker du selv at sætte dem op, kan vi også bare rådgive dig til den bedste løsning til din vinduesudskiftning.

Grunden til den store popularitet med lavenergiglas er, at de isolerer meget bedre end normale termoglas. Derfor er det en stor fordel for dig, hvis du skal have nye vinduer. Dette vil nemlig kunne ses på din varmeregning, og du vil kunne spare mange penge, hvis blot du investerer i udskiftning af vinduer.

Montering af vinduer og døre i træ/alu

Udskiftning af vinduer og gamle termoruder ses som en solid investering i dit hus. Vi tilbyder også montering af vinduer i forbindelse med fx tagrenovering eller lægning af nyt tag. Derudover kan vi også skifte dine gamle vinduer og døre i træ til træ/alu.

Denne nyere type konstruktion kombinerer vinduer eller døre i træ med en ”skal” af aluminium udvendigt. Det gør, at dine nye døre og vinduer bliver næsten helt vedligeholdelsesfrie, da ydersiden af aluminium bedre kan modstå de danske vejrforhold. Samtidigt har de det rigtige look og den rigtige tyngde indvendigt – de føles altså som helt almindelige vinduer og døre.

Kontakt os for et gratis tilbud på nye vinduer

Men hvad koster udskiftning af vinduer? Og er der flere fordele, end dem I har nævnt? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker svar på dine spørgsmål eller en konkret pris. Vi står klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have til os.

Ring til os allerede i dag og hør mere på telefon: 22 59 68 20 eller e-mail: claus@cjmontage.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Følg os på Facebook​

CJ Montage Kerteminde ApS

v/ Claus Jørgensen

CVR: ​41502045

Kontakt os

Besøg vores værksted: Strandvangen 9, ​5300 Kerteminde

Vi støtter:​