Trænger dine vinduer til en udskiftning?

Professionel udskiftning af vinduer

​Trænger boligen til udskiftning af vinduer? Hos CJ Montage Kerteminde ApS tilbyder vi udskiftning af vinduer efter mål i højeste kvalitet – og til gode priser. Med vores hjælp kan du spare mange penge på varmeregningen! Vi holder til i Kerteminde, hvorfra vi hjælper kunder i bl.a. Odense, Hindsholm og Nyborg samt resten af Fyn.

Udskift vinduer, og spar penge på varmeregningen

Lavenergiglas er den type vinduer, som er lovpligtige at anvende i alle hjem til helårsbeboelse i dag. For nogle år siden var det helt nyt, men da lavenergiglasset er lavet, som det er, blev det hurtigt populært.

Forskellen mellem almindelig termoglas og lavenergiglas er:​​

  • I termoglas er der almindelig luft mellem de forskellige lag glas
  • Lavenergiglas har en gasart mellem glasset og er spændt i en ”varm kant” – nemlig kunststof, som ikke leder kulden

Når det kommer til udskiftning af vinduer til lavenergiglas, er vi eksperter. Ønsker du selv at sætte dem op, kan vi også bare rådgive dig til den bedste løsning til din vinduesudskiftning.

Grunden til den store popularitet med lavenergiglas er, at de isolerer meget bedre end normale termoglas. Det er nu et lovkrav at bruge vinduer med 3-lags lavenergiglas i alle bygninger anvendt til helårsbeboelse.

Derudover er det en stor fordel for dig, hvis du skal have nye vinduer. Dette vil nemlig kunne ses på din varmeregning, og du vil kunne spare mange penge, hvis blot du investerer i en vinduesudskiftning.​

Montering af vinduer i træ/alu

Udskiftning af vinduer og gamle termoruder ses som en solid investering i dit hus. Vi tilbyder også montering af vinduer i forbindelse med for eksempel tagrenovering eller lægning af nyt tag. Derudover kan vi også skifte dine gamle vinduer i træ til træ/alu.

Denne nyere type konstruktion kombinerer vinduer i træ med en ”skal” af aluminium udvendigt. Det gør, at dine nye vinduer bliver næsten helt vedligeholdelsesfrie, da ydersiden af aluminium bedre kan modstå de danske vejrforhold. Samtidigt har de det rigtige look og den rigtige tyngde indvendigt – de føles altså som helt almindelige vinduer.

Ko​ntakt​ os for et tilbud

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til os, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. 

Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Vi vender retur hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for et gratis tilbud på nye vinduer

Men hvad koster udskiftning af vinduer? Og ønsker du foruden vinduerne også udskiftning af døre derhjemme? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker svar på dine spørgsmål eller en konkret pris. Vi står klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have til os.

Ring til os allerede i dag og hør mere på telefon: 22 59 68 20 eller skriv til vores e-mail: claus@cjmontage.com – så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Adresseoplysninger

CJ Montage Kerteminde ApS

Mølleløkken 5, 5300 Kerteminde

Besøg vores værksted: 

Strandvangen 9, ​5300 Kerteminde

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 22 59 68 20

E-mail: claus@cjmontage.com

​CVR: 41502045

Medlem af Byg Garanti