Kontakt os for at høre mere om vores tilbud om tagservice og tagreparationer​

Nyt tag og tagrenovering hos professionelle

​Står du og har brug for et nyt tag eller en tagrenovering på Fyn, kan vi være behjælpelige. Vores tømrerfirma er beliggende i Kerteminde, men vores kunder kommer fra hele Fyn og særligt fra Nyborg, Odense og Hindsholm. 

Vi har mange års erfaring, når det kommer til at lægge nye tage som er helt efter forskrifterne; tætte og ikke mindst flotte at kigge på.

Tagrenovering med fokus på alle detaljer

Hvis du blot ønsker at få renoveret dit tag eller udskiftet enkelte tagplader eller tegl, er dette også noget vi kan klare. Alt tagarbejde bliver med andre ord ordnet her hos os.

Nogle af de få tagopgaver, som vi kan klare for dig, er følgende:

  • Opbygning af tagkonstruktion og lægning af nyt tag
  • ​Mindre reparationer af eksisterende tage
  • Udskiftning af tagplader og taghætter samt opsætning af nye sternbrædder
  • Generel rådgivning om tage

Derudover vil vi også gerne påtage os store tagentrepriser, uanset om det er erhverv eller boligejendomme, der er bygherre. Vores ansatte kender deres fag, da de har mange års erfaring med blandt andet tagrenovering og kan derfor løse enhver opgave der bliver stillet dem i udsigt.​ Vi har samtidige kapaciteten til at tage opgaver i alle størrelser da vi har 10 mand ansat, som alle elsker at lave tagarbejde.​ Vi tilbyder desuden også udskiftning af døre og andet tømrerarbejde.

Hvornår skal du overveje nyt tag?

Ejer du et hus, som sidst har fået nyt tag i 50-60’erne, er der en god chance for at det er ved at være på tide, at få skiftet taget ud, eller i det mindste tjekket igennem. Dette skyldes at tagene bliver slidt i det danske vejr, hvilket er helt at forvente. De tage, der typisk blev lagt på nye huse i den periode, er ved at have udlevet deres forventede levetid.

Når man får nyt tag eller en tagrenovering, kombinerer man det typisk med at isolere mere grundigt. Dette er også noget vi kan klare. Dette vil kunne mærkes tydeligt på din varmeregning. Nogle af vores kunder, som har fået nyt tag med tilhørende ny isolering, har reduceret deres varmeregning med op til 40%. Vi garanterer en god pris på nyt tag og tagrenovering.

Ko​ntakt​ os for et tilbud

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til os, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. 

Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Vi vender retur hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster et nyt tag?

​Den eksakte pris på et nyt tag afhænger af flere forskellige parametre, såsom opgavens omfang og valg af materialer. Vi kommer gratis ud, måler op, tager en snak om mulighederne og giver et godt tilbud som følge heraf. Du er velkommen til at ringe til os på 22 59 68 20 eller send en e-mail på claus@cjmontage.com.

Adresseoplysninger

CJ Montage Kerteminde ApS

Mølleløkken 5, 5300 Kerteminde

Besøg vores værksted: 

Strandvangen 9, ​5300 Kerteminde

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 22 59 68 20

E-mail: claus@cjmontage.com

​CVR: 41502045

Medlem af Byg Garanti