Tagrenovering og nyt tag hos professionelle

Står du og har brug for et nyt tag eller en tagrenovering på Fyn, kan vi være behjælpelige. Vores tømrerfirma er beliggende i Kerteminde, men vores kunder kommer fra hele Fyn og særligt fra Odense, Nyborg og Otterup. Vi har mange års erfaring, når det kommer til at lægge nye tage som er helt efter forskrifterne; tætte og ikke mindst flotte at kigge på.

Tagrenovering med fokus på alle detaljer

Hvis du blot ønsker at få renoveret dit tag eller udskiftet enkelte tagplader eller tegl, er dette også noget vi kan klare. Alt tagarbejde bliver med andre ord ordnet her hos os.

Nogle af de få tagopgaver som vi kan klare for dig er følgende:

  • Opbygning af tagkonstruktion og lægning af nyt tag
  • ​Mindre reparationer af eksisterende tage
  • Udskiftning af tagplader og taghætter samt opsætning af nye sternbrædder
  • Generel rådgivning omkring tage

Derudover vil vi også gerne påtage os store tagentrepriser, uanset om det er erhverv eller boligejendomme der er bygherre. Vores ansatte kender deres fag, da de har mange års erfaring med blandt andet tagrenovering og kan derfor løse enhver opgave der bliver stillet dem i udsigt.​

Vi har samtidige kapaciteten til at tage opgaver i alle størrelser da vi har 6 mand ansat, som alle elsker at lave tagarbejde.​

​​​

Ejer du et hus, som sidst har fået nyt tag i 50-60’erne, er der en god chance for at det er ved at være på tide, at få skiftet taget ud, eller i det mindste tjekket igennem. Dette skyldes at tagene bliver slidt i det danske vejr, hvilket er helt at forvente. De tage der typisk blev lagt på nye huse i den periode, er ved at have udlevet deres forventede levetid.

Når man får nyt tag eller en tagrenovering, kombinere man det typisk med at isolere mere grundigt. Dette er også noget vi kan klare. Dette vil kunne mærkes tydeligt på din varmeregning. Nogle af vores kunder, som har fået nyt tag med tilhørende ny isolering, har reduceret deres varmeregning med op til 40%. Vi garanterer en god pris på nyt tag og tagrenovering.

Hvad koster en tagrenovering?

​Den eksakte pris på tagrenovering afhænger af flere forskellige parametre, såsom opgavens omfang og valg af materialer. Vi kommer gratis ud, måler op, tager en snak om mulighederne og giver et godt tilbud som følge heraf. Du er velkommen til at ringe til os på 22 59 68 20 eller send en e-mail på claus@cjmontage.com.

Følg os på Facebook​

CJ Montage Kerteminde ApS

v/ Claus Jørgensen

CVR: ​41502045

Kontakt os

Besøg vores værksted: Strandvangen 9, ​5300 Kerteminde

Vi støtter:​