Vi sørger for en grundig rådgivning hele vejen

Totalentreprise ved en lang række projekter

Vi står for al koordinering i dit kommende byggeri

Skal du i gang med et større byggeprojekt? Så kommer vi gerne og hjælper dig. Hos CJ Montag Kerteminde ApS kan vi tilbyde totalentreprise ved forskellige projekter. Vi har stor erfaring på området, så du kan trygt lægge arbejdet i vores hænder. Vi står til rådighed hos kunder i Kerteminde, Hindsholm, Odense, Nyborg og omegn.

Drømmer du for eksempel om at bygge et nyt hus eller badeværelse, så er der mange forskellige faggrupper, som skal involveres. Her kan det være svært at holde hoved og hale i alle aftaler, som helst skal passe sammen, så de arbejdende ikke går i vejen for hinanden. Når vi står for totalentreprise, står vi for al koordineringen mellem samarbejdspartnerne, så du ikke skal kontakte andre end os.

​Vi har gode samarbejdspartnere som muliggør totalentreprise

Vi har en række forskellige samarbejdspartnere, som alle er faste og kompetente på hver deres område. Vi samarbejder blandt andet med VVS'ere, murere, elektrikere og malere, som gør det muligt for os at tilbyde hovedentreprise hos mange forskellige kunder.

Fælles for alle samarbejdspartnere er, at de er kompetente og pålidelige.​

​Prisen på totalentreprise afhænger af projekts størrelse samt materialevalg. Som udgangspunkt er timeprisen for en tømrersvend kun kr. 485,- + moms. 

​​

Vi sørger altid for at finde en billig løsning til dig, hvorfor vi tilrettelægger vores entreprise lige efter dit projekt. Vi udarbejder derfor altid et tilbud til den enkelte kunde.

Ko​ntakt​ os for et tilbud

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til os, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. 

Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Vi vender retur hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Kontakt os her for at høre nærmere

Skal vi stå for totalentreprise ved dit næste projekt, så er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Vi står altid klar med professionel hjælp til alle kunder.

Vi kan kontaktes på telefon: 22 59 68 20 eller på e-mail: claus@cjmontage.com, så vender vi straks tilbage.​

Adresseoplysninger

CJ Montage Kerteminde ApS

Mølleløkken 5, 5300 Kerteminde

Besøg vores værksted: 

Strandvangen 9, ​5300 Kerteminde

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 22 59 68 20

E-mail: claus@cjmontage.com

​CVR: 41502045

Medlem af Byg Garanti