Trænger dine døre til en udskiftning?

Udskiftning af døre med
​energieffektive løsninger

​Viser dine døre tegn på slid, og trænger de derfor til at blive skiftet ud med nogle moderne og energieffektive alternativer? Så hjælper vi dig gerne. CJ Montage er nemlig et erfarent tømrerfirma, og vi kan derfor tage hånd om enhver opgave med udskiftning af døre. Fra vores adresse i Kerteminde kan vi udskifte døre i private hjem og erhvervsbygninger overalt på Fyn, herunder i Odense, Nyborg og Hindsholm. Vi sørger for at montere moderne og isolerende døre, hvis energieffektivitet kommer til udtryk i dit varmeregnskab.

Det kan du få ud af udskiftning af døre

Dine udvendige døre spiller – sammen med vinduerne – en stor rolle i forhold til din boligs isoleringsevne. Med vores hjælp til udskiftning af døre, kan du således bedre holde på varmen derhjemme, forbedre indeklimaet og reducere dine udgifter til varmeregningerne. Dertil tilbyder vi også udskiftning af vinduer for et komplet resultat.

Vi tilpasser vores arbejde med udskiftning af døre ud fra dine behov, og vi tager hånd om alt fra udskiftning af en enkelt dør til komplet montering af nye døre overalt i din bolig. Vores tømrer tilbyder desuden også lægning af nyt tag og meget mere.

Montering af døre i træ/alu

Vi tilbyder udskiftning af døre til nyere dørkonstruktioner, som kombinerer en grundramme af træ med en ”skal” af aluminium rundt om. Denne type moderne døre er næsten helt vedligeholdelsesfri, eftersom aluminiumydersiden er mere modstandsdygtig over for alle slags vejrforhold, mens den indre træramme sikrer et udtryk og en kvalitet, man kender fra klassiske trædøre.

Ko​ntakt​ os for et tilbud

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til os, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. 

Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Vi vender retur hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os og få udformet et tilbud – helt gratis

Prisen på udskiftning af døre afhænger af, hvor mange døre du ønsker at få skiftet ud, og hvilke døre vi skal montere. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have en konkret pris. Vi giver nemlig en helt gratis indledende snak, og på baggrund af denne kan vi udforme dig et skræddersyet tilbud.

Kontakt os ved enten at ringe på telefon: 22 59 68 20 eller skrive en e-mail til: claus@cjmontage.com – så svarer vi dig hurtigst muligt.

Adresseoplysninger

CJ Montage Kerteminde ApS

Mølleløkken 5, 5300 Kerteminde

Besøg vores værksted: 

Strandvangen 9, ​5300 Kerteminde

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 22 59 68 20

E-mail: claus@cjmontage.com

​CVR: 41502045

Medlem af Byg Garanti