Kontakt os gerne og hør mere om, hvordan vi bygger lækre sommerhuse

Få et nyt sommerhus lige efter dine ønsker​

Vi klarer alt fra små opgaver til hele entrepriser

Drømmer du om at bygge sommerhus eller et fritidshus? Så står vi som tømrer gerne for hele entreprisen. Vi kan dog også stå for mindre opgaver i forbindelse med sommerhuse. Vores firma er beliggende i Kerteminde, hvorfor vi ofte kommer i områderne omkring Odense, Hindsholm og Nyborg. Vi kører dog også gerne uden for disse områder.

Når vi skal bygge et nyt sommerhus, sætter vi altid dine ønsker og behov i centrum. Det vigtigste for os er nemlig, at du bliver helt tilfreds med resultatet. Derfor sørger vi for at have en god dialog, hvor vi snakker om dine forventninger. Du er naturligvis med til at sætte dit eget præg på sommerhuset, da vi tilbyder unikke og individuelle løsninger.

Hvad koster det at bygge nyt sommerhus?

Den eksakte pris på et nyt sommerhus afhænger af flere forskellige parametre. Det kommer blandt andet an på størrelsen af sommerhuset samt valg af materialer. Du kan for eksempel få et 60 kvadratmeter luksussommerhus for under én million kroner her hos os.

Vi er behjælpelige med at finde den rette løsning til netop dine drømme.​

Hos os går vi aldrig på kompromis med kvaliteten på det udførte arbejde, og selvom vores priser er lave, så er kvaliteten altid høj. Dette gælder, uanset om der skal renoveres eller bygges nyt. Det samme er gældende for vores samarbejdspartnere, som alle er kompetente og klar til at gøre deres bedste for at realisere dine drømme.

Ko​ntakt​ os for et tilbud

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til os, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. 

Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Vi vender retur hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os allerede i dag for et godt tilbud

Byg sommerhus til en god pris med hjælp fra os. Vi står klar med gode tilbud og dygtige håndværkere.

Hvis du vil have et uforpligtende tilbud på et nyt sommerhus, kan du kontakte os på telefon: 22 59 68 20 eller på e-mail: claus@cjmontage.com, så vender vi tilbage med det samme.​

Adresseoplysninger

CJ Montage Kerteminde ApS

Mølleløkken 5, 5300 Kerteminde

Besøg vores værksted: 

Strandvangen 9, ​5300 Kerteminde

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 22 59 68 20

E-mail: claus@cjmontage.com

​CVR: 41502045

Medlem af Byg Garanti