Få et nyt sommerhus lige efter dine ønsker​

Drømmer du om at bygge sommerhus eller et fritidshus? Så står vi som tømrer gerne for hele entreprisen. Vi kan dog også stå for mindre opgaver i forbindelse med sommerhuse. Vores firma er beliggende i Kerteminde, hvorfor vi ofte kommer i områderne omkring Odense, Otterup og Nyborg. Vi kører dog også gerne uden for disse områder.

Når vi skal bygge et nyt sommerhus, sætter vi altid dine ønsker og behov i centrum. Det vigtigste for os er nemlig, at du bliver helt tilfreds med resultatet. Derfor sørger vi for at have en god dialog, hvor vi snakker om dine forventninger. Du er naturligvis med til at sætte dit eget præg på sommerhuset, da vi tilbyder unikke og individuelle løsninger.

Hvad koster det at bygge nyt sommerhus?

Den eksakte pris på et nyt sommerhus afhænger af flere forskellige parametre. Det kommer bl.a. an på størrelsen af sommerhuset samt valg af materialer. Du kan fx få et 60 kvadratmeter luksussommerhus for under én million kroner her hos os.

Vi er behjælpelige med at finde den rette løsning til netop dine drømme.​

Hos os går vi aldrig på kompromis med kvaliteten på det udførte arbejde, selvom vores priser er lave, så er kvaliteten altid høj. Dette gælder, uanset om der skal renoveres eller bygges nyt. Det samme er gældende for vores samarbejdspartnere, som alle er kompetente og klar til at gøre sit bedste for at realisere dine drømme.

Ring til os allerede i dag for et godt tilbud

Byg sommerhus til en god pris med hjælp fra os. Vi står klar med gode tilbud og dygtige håndværkere.

For et godt tilbud på et nyt sommerhus, kan du kontakte os på telefon: 22 59 68 20 eller på e-mail: claus@cjmontage.com, så vender vi tilbage med det samme.​

Følg os på Facebook​

CJ Montage Kerteminde ApS

v/ Claus Jørgensen

CVR: ​41502045

Kontakt os

Besøg vores værksted: Strandvangen 9, ​5300 Kerteminde

Vi støtter:​