Vi har bygget terrasser i alle størrelser

Opbygning af træterrasse tilbydes

Få professionel hjælp til at bygge en ny terrasse i træ

Kunne du tænke dig at få bygget en ny træterrasse i din have eller på din virksomhedsgrund, og leder du i den forbindelse efter et tømrerfirma, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rigtige firma. 

​Hos CJ Montage Kerteminde ApS har vi stor erfaring inden for opbygning af træterrasse, som vi udfører for både private husejere og forskellige former for erhvervskunder, der ønsker professionel hjælp for at sikre et flot og langtidsholdbart resultat.

Fra vores base i Kerteminde kører vi ofte ud til kunder i Nyborg, Odense og Hindsholm for at bygge en ny terrasse i træ. Vi kører dog også ud til kunder i andre omkringliggende områder, hvis det er her, der er brug for vores hjælp til lægning af træterrasse.

Hvad koster en træterrasse?

Det er meget individuelt fra opgave til opgave, hvor meget en professionel opbygning af træterrasse koster. Vores priser afhænger blandt andet af dine ønsker i forhold til:

  • ​Hvor stor terrassen skal være
  • ​Om du ønsker opbygning af hævet træterrasse eller en træterrasse på jorden
  • ​Hvilke terrassebrædder vi skal købe ind
  • ​Hvordan designet skal være

Hvis du for eksempel ønsker opbygning af høj træterrasse, er det formentlig nødvendigt med et gelænder og en trappe op til terrassen, hvis den skal kunne tilgås fra haven. Har du allerede en fliseterrasse, som du ønsker at få skiftet ud med en træterrasse, kan dette også lade sig gøre. Vi kan enten fjerne flisebelægningen, eller vi kan stå for opbygning af træterrasse på fliser. 

Ko​ntakt​ os for et tilbud

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til os, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. 

Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Vi vender retur hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent et uforpligtende tilbud på opbygning af træterrasse

Kunne du tænke dig at få en flot og langtidsholdbar terrasse i træ? Så byg en træterrasse sammen med os. Vi tilbyder en billig pris pr. time på kun 450 kr. ekskl. moms, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig med en fast pris på din opgave.

Vi bygger træterrasser for både private og erhverv i Nyborg, Hindsholm, Odense og Kerteminde samt flere andre nærliggende områder. Skal vi også bygge din?

Adresseoplysninger

CJ Montage Kerteminde ApS

Mølleløkken 5, 5300 Kerteminde

Besøg vores værksted: 

Strandvangen 9, ​5300 Kerteminde

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 22 59 68 20

E-mail: claus@cjmontage.com

​CVR: 41502045

Medlem af Byg Garanti