Du kan trygt overlade renoveringen til os

Renovering af hus eller sommerhus

Kombiner din husrenovering med en ombygning af hus

Drømmer du om at få renoveret og istandsat dit hus eller sommerhus, eller kunne du tænke dig at få huset ombygget, så det lever op til alle dine ønsker og behov? Uanset om du drømmer om en renovering af hus eller en ombygning af hus, eller måske en kombination af begge dele, så står vi hos CJ Montage Kerteminde ApS klar til at hjælpe dig. 

​Vi er et tømrerfirma, der varetager mange forskelligartede opgaver for både privatpersoner og erhvervskunder. Vi henvender os især til kunder i Kerteminde, Nyborg, Hindsholm og Odense, der leder efter et pålideligt byggefirma til at realisere deres bygge- og renoveringsdrømme.

Hvad koster renovering af hus?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget en renovering af hus koster. Vi tilbyder altid en ganske billig pris pr. time på kun 485 kr. ekskl. moms for en tømrersvend, men ved større opgaver som for eksempel renovering og ombygning af hus udarbejder vi som regel et fast og uforpligtende tilbud med en samlet pris på hele opgaven. 

Her tager vi udgangspunkt i dine individuelle ønsker og behov, som vi beregner de endelige omkostninger ud fra. Her har nedenstående faktorer blandt andet indflydelse på, hvor meget projektet kommer til at koste:

  • ​Hvorvidt du ønsker at kombinere renoveringen med en ombygning af hus
  • ​Hvorvidt du ønsker en mindre renovering eller en totalrenovering af hus
  • ​Hvorvidt renoveringen eventuelt skal kombineres med en tilbygning til hus
  • ​Hvilke materialer vi skal købe ind
  • ​Hvorvidt vi skal varetage opgaven i en totalentreprise
  • ​Hvor lang tid vi skal sætte af til projektet

Book et gratis arkitekt møde​

Ko​ntakt​ os for et tilbud

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til os, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. 

Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Vi vender retur hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os og hør mere om de forskellige muligheder

Kunne du tænke dig at høre mere om de mange forskellige muligheder eller vores priser, eller ønsker du at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud på lige netop den husrenovering eller ombygning, som du drømmer om, så kontakt os gerne allerede i dag.

Vi varetager store og små projekter for private og erhverv i for eksempel Kerteminde, Odense, Nyborg og Hindsholm – og vi står også klar til at varetage dit projekt. 

Adresseoplysninger

CJ Montage Kerteminde ApS

Mølleløkken 5, 5300 Kerteminde

Besøg vores værksted: 

Strandvangen 9, ​5300 Kerteminde

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 22 59 68 20

E-mail: claus@cjmontage.com

​CVR: 41502045

Medlem af Byg Garanti