Om CJ Montage Kerteminde ApS

CJ Montage Kerteminde ApS vækster med antallet af ansatte​

Claus Jørgensen er tømrermester I tømrervirksomheden, CJ Montage Kerteminde ApS, som har adresse i Kerteminde.

Virksomheden er fra 2001 og vi har nu 8 ansatte (4 tømrersvende, 1 køkkenmontør, 1 gulvlægger og 2 lærlinge) ​overtog pr 1/1-2017 Aunslev Tømrerfirma.

VI har står erfaring inden for tagrenovering, køkkenrenovering og udskiftning af vinduer.

​Det er blandt andet sammenarbejdet med tvis køkkener odense, der giver travlhed, der ud over er der selvfølgelig de private kunder samt erhvervskunder.

Med sit slogan “noget du ikke kan klare ? Så ringer du bare !” (som hans kone Hanne, har fundet på) viser han at ingen opgave er for lille eller forkert !!! Kan jeg ikke klare det, kender jeg en der kan, smiler han.​

Oprindelig maskinarbejder​

Faktisk har han ikke svendebrev som tømrer, men som maskinarbejder, udlært på taarup maskinfabrik. Da jeg ikke lige kunne affinde mig med at gå I skole, lå det i kortene, at jeg skulle i lærer på Taarup, hvor min far var ansat. Men kan du læse en tegning, er det jo I bund og grund lige meget hva materialet er, smiler claus.

Rette hylde​

Jeg blev tømrer ved et tilfælde, en kammerat manglede hjælp til at bygge boliger på sjælland, og jeg slog til. Jeg blev hurtigt grebet af tømrerarbejdet, og følte jeg gled ind på en hylde, hvor jeg hørte til. Ingen ved jo hvad de vil lave, resten af livet, som 16 årig. Smiler han.

Men efter 7 års arbejde på den anden side af Storebæltsbroen, ville han gerne hjem til Kerteminde og arbejde.​

I begyndelsen var det lidt svært at vende hjem, for selv om han er opvokset i Kerteminde, var det ikke ensbetydende med, at folk vidste, hva han lavede.
Annoncering i Ugeavisen satte dog gang i hans forretning. Han fik både private og erhvervskunder, og rygtet om CJ Montage Kerteminde ApS gik også fra mund til mund,


og inden for de sidste 3 år har Claus Jørgensen måtte ansætte, så han ikke skulle sige nej til opgaver. Jeg siger helst ikke nej, smiler han. Jeg vil da ikke skuffe en tidligere kunde, der husker mig, og ringer igen. Alle kunder er vigtige, både de nye og de gamle !!

Lige om lidt er hans firma færdige med køkkenerne i Odense, men det er ikke ensbetydende med at CJ Montage Kerteminde ApS kommer til at ligge på den lade side.

Vi skal ha skiftet nogen vinduer, og gerne nogen tage hen over sommeren. så jeg forventer da, at der vil være nok arbejde til mine ansatte, smiler Claus for som han siger “NOGET DU IKKE KAN KLARE ?? SÅ RINGER DU BARE !!"

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, så ring til os allerede i dag på telefon: 22 59 68 20, eller skriv en e-mail til: claus@cjmontage.com. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit projekt!​


Med venlig hilsen
CJ Montage Kerteminde ApS
V. Claus Jørgensen​

Vi støtter​

Følg os på Facebook​

CJ Montage Kerteminde ApS

v/ Claus Jørgensen

CVR: ​41502045

Kontakt os

Besøg vores værksted: Strandvangen 9, ​5300 Kerteminde

Vi støtter:​